НАСЛЧИЛИК ФЕРМЕР ХЎЖАЛИКЛАРИДА ҚОРАМОЛЛАРНИНГ ТАБИИЙ ОФАТЛАРДАН СУҒУРТАЛАШ ТИЗИМИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14233569 - Бойбулов , Б. Ш.; Эшпўлатов , Д. Ж.; Каржаева , М.О. (International scientific and practical conference, 2024)
Мақолада қишлоқ хўжалигида айниқса, чорвачиликка молиявий ресурсларни жалб қилишда уларга кафолат сифатида суғурта ҳимоясининг жорий қилиниши қишлоқ хўжалигига киритиладиган инвестицияларни рағбатлантириш билан бирга аҳолининг қорамолларни турли хил касалликлар ва бошқа фавқулодда ҳодисалар натижасида кўрадиган зарарларини қоплаш тўғрисида илмий-изланишлар натижалари маълумотлар берилган.