BALIQLARNI OZIQLANTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14233736 - Kojambergenov, B.K. (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada polikultura usulida baliq yetishtirishning texnologik xususiyatlari keltirilgan bo‘lib, zot xillari, yashash sharoiti, ko‘payishi, yosh baliq chavoqlarini o‘stirish va zamonaviy intensiv texnologiyalarni qo‘llash.