CHORVACHILIKDA FOYDALANILADIGAN YEM-XASHAK TURLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14234699 - Babaniyazov , B.J.; Muqimova , A; Abdug‘ofurov , B (International scientific and practical conference, 2024)
Barcha turdagi chorva mollari va parrandalarini ma’lum maqsad asosida to‘g‘ri boqish ularning jadal o‘sishi va yaxshi rivojlanish imkonini beradi, shu bilan birga, mahsuldorligini keskin oshirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada chorvachilikda foydalaniladigan yem-xashak turlari, ularning kimyoviy tarkibi va xususiyatlari haqida soʻz yuritilgan boʻlib, tahlil natijalari ilmiy asoslab berilgan.