ВОПРОСЫ ИЗУЧЕНИЯ СОСТАВА ПОПУЛЯЦИИ ПО НЕКОТОРЫМ МОРФОФАРМАКОЛОГИЧЕСКИМ ПРИЗНАКАМ ЖЕЛУДЯ СРЕДНЕСПЕЛОГО КОЛОСА: https://doi.org/10.5281/zenodo.14234742 - Зарликов , А.Ш.; Жуманова , П; Атамуратов , А; Утегенов , С (International scientific and practical conference, 2024)
Ушбу мақола ўрта пишган бошоқнинг баъзи морфологик ва фармакологик белгиларига кўра популяция таркибини ўрганиш масалаларига бағишланган.