SHET ELLLERDEN ALIP KELINETUǴIN IRI SHAQLI QARAMALLARDIŃ IYKEMLESIWINIŃ FIZIOLOGIYALIQ MEXANIZMLERI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14235105 - Seytkamalov , X.M. (International scientific and practical conference, 2024)
Maqalada shet elllerden alıp kelinetuǵın qaramallardıń keskinlesken ekologiyalıq jaǵdayǵa hám joqarı temperaturaǵa iykemlesiwiniń fiziologiyalıq mexanizmleri hám onıń áhmieti úyrenilgen.