XIZMAT KOʻRSATISH KORXONALARIDA SERVIS FAOLIYATI SAMARADORLIGINI IFODALOVCHI KOʻRSATKICHLAR TAHLILI : https://doi.org/10.5281/zenodo.14235696 - Zarikeyeva , M.M.; Xalmamaeva , A.Q.; Tulibayeva , R.T.; Bayniyazova , D.J (International scientific and practical conference, 2024)
Hozirgi vaqtda innovatsion iqtisodiyotning muhim omili sifatni ta’minlash orqali xizmatlar raqobatbardoshligini ta’minlash hamda ishlab chiqarish kuchlarini mutanosib rivojlantirish, inson kapitaliga e’tiborni qaratish hisoblanadi. Xizmat koʻrsatish korxonalarida resurslardan samarali foydalanish, yaratilgan mahsulotlar va xizmatlar eksportini oshirish orqali iqtisodiy samaradorlikni ta’minlash koʻrsatkichlari va omillarini tahlil etish xizmat koʻrsatish natijalariga baho berish va xulosalar chiqarish imkonini beradi.