MAHSULOT SIFATI - KORXONA FAOLIYATINI REJALASHTIRISHNING ASOSIY KO‘RSATKICHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14512879 - Rabbimov , Ilhom (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada mahsulot sifati korxona faoliyatini rejalashtirish va uni aniqlashda qo‘llaniladigan asosiy ko‘rsatkichlardan biri bo‘lib, unda mehnatni tashkil qilish, ishlab chiqarishning jihozlanish darajasi, mutaxassislarning malakasi, boshqarish holati ifodalangan.