MEHMONDO'STLIK INDUSTRIYASIDA TEATR VA KINOTEATRLARNING O'RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14546068 - Norbekov , Xursandmurod (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada mehmondo‘stlik industriyasida teatr va kinoteatrlarning o‘rni va ular madaniy ehtiyojlarni qondirishda qay darajada muhim ekanligini ko‘rib chiqamiz.