TALABALARDA YANGICHA AXLOQIY QADRIYATLARNI SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK OMILLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14546102 - Umirzakova , Nargiza (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada har bir inson turli omillar ta’sirida shakllangan o‘ziga xos qadriyatlar, shaxs ongi va xulq-atvorining, uning yo‘nalishining asosini qadriyat yo‘nalishlari ahloqiy qarashlar aks ettirilgan.