MIL.AVV IV – MILODIY IV ASRLARGA OID SHAHARLARNI O'RGANISHDA O'ZBEKISTON RESPUBLIKASINING XORIJIY MAMLAKATLAR BILAN XALQARO ILMIY ALOQALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14546176 - Karimov, Zafar (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur tezisda mustaqillik yillarida O‘zbekiston Respublikasining xorijiy mamlakatlar bilan xalqaro ilmiy aloqlari va bu hamkorlikning tariximizni yoritishdagi o‘rni yoritilgan.