TOZALANMAGAN KOMPLEKS FERMENT PREPARATLARINI OLINISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14546817 - Ilhomova D.O., Gapparova R.Sh., Abduvaliyeva M.M. (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu tezisda tozalanmagan ferment preparatlari, ularning xususiyatlari, ferment preparatlarini ajratib olish usullari, fermentlarni ajratib olishda qo‘llaniladigan filtr turlari va samaradorligi yuqori filtrlardan foydalanish haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan