ANIQ FANLAR (IQTISODIYOT) SOHASIDA DOLZARB TADQIQOTLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14546836 - Sirojov , Lazizbek (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur tezisda iqtisodiyot fanining dolzarb va zamonaviy tadqiqotlari, global iqtisodiy o‘zgarishlar va ularning ta’siri o‘rganilgan. Asosiy e'tibor iqtisodiy resurslarni boshqarish, innovatsion texnologiyalarning iqtisodiy tizimga integratsiyasi va barqaror rivojlanish masalalariga qaratilgan. Tadqiqotda iqtisodiy tizimning rivojlanish tendensiyalari, raqamli iqtisodiyotning joriy etilishi va ularning iqtisodiy o‘zgarishlarga ta’siri tahlil qilingan.