SANOATNI HUDUDIY RIVOJLANTIRISHDA ENERGIYA TARMOG'INING MUHIM O'RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14547008 - Mallayev , Alisher; Raximov , Anvar (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada sanoatni hududiy rivojlantirishda energiya tarmog‘ining muhimliligi va hozirgi kundagi dolzarb mavzulardan biri ekanligi keng bayon etilgan. Sanoat tarmog‘ining hududiy ixtisoslashuv strukturasi ko‘rsatib o‘tilgan. Sanoat rivojlanishining tabiiy resurslarga bog‘liqligi, sanoat tarmoqlarining o‘zaro energiya ta’minoti grafigi asosida yoritilib berilgan va bu bo‘yicha xulosa va takliflar berilgan.