INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR QURILISH VA ENERGETIKA SOHASIDA: https://doi.org/10.5281/zenodo.14547081 - Inomjonov , Mahmudjon (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqola qurilish va energetika sohalarida innovatsion texnologiyalarning rivojlanishi va ularning amaliyotda qo‘llanilishi tahliliga bag‘ishlanadi. Maqolada innovatsion texnologiyalarni qo‘llashning istiqbollarini, shu jumladan, atrof-muhitni muhofaza qilish, iqtisodiy samaradorlikni oshirish va barqaror rivojlanishni ta'minlashdagi o‘rni haqida fikr yuritiladi. Maqola ushbu sohaga bog‘liq manbalar asosida yozildi va to‘liq muallif tomonidan yoritildi.