YASHIL TRANSPORT VOSITALARINING RIVOJLANISHI VA ULARNING ATROF-MUHITGA TA'SIRI: https://doi.org/10.5281/zenodo.16750280 - Bozorboyev , Diyorbek (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada “yashil transport” tushunchasi va uning global miqyosdagi ahamiyati tahlil etilgan. Atrof-muhitni muhofaza qilish, uglerod chiqindilarini kamaytirish hamda urban infratuzilmani modernizatsiyalash kabi dolzarb masalalar kontekstida elektromobillar va velosiped transportining roli o‘rganilgan.