O‘ZBEKISTONDA KRIMINAL XUFYONA IQTISODIYOTGA QARSHI KURASHISH YO‘LLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14560424 - Jurayev , Anvar (International scientific and practical conference, 2024)
O‘zbekistonda kriminal xufyona iqtisodiyotga qarshi kurashish yo‘nalishlari va strategiyalari unda xufyona iqtisodiyotning salbiy oqibatlari, mavjud holat va uni kamaytirish bo‘yicha chora-tadbirlar ko‘rib chiqiladi.