RAQAMLI IQTISODIYOTGA OID DAVLAT SIYOSATI VA TARTIBGA SOLISH DASTURLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14560577 - Egamov , Sardor (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur tezisda “Raqamli iqtisodiyotga oid davlat siyosati va tartibga solish dasturlari” mavzusi yoritilgan bo‘lib, Xitoyning raqamli iqtisodiyotga oid siyosatlari va dasturlari, uning jahon bo‘ylab raqamli transformatsiyani amalga oshirishdagi muvaffaqiyatlari, hamda Xitoyning davlat va xususiy sektor o‘rtasida raqamli texnologiyalarni rivojlantirishdagi samarali hamkorligi tahlil qilinadi. Tezis yozishda Xitoy iqtisodiyotiga oid rasmiy saytlardan foydalanildi va muallif tahlili asosida o‘zbekchalashtirildi.