BOLALAR TARBIYASIDA ERTAKLARNING TUTGAN ORNI VA ROLI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14621092 - Qodirova , Dilnura (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada xalqimizning qadimiy ma'naviy merosi hisoblangan ertaklarning oʻrni va roli, uning farzandlar tarbiyasidagi ahamiyati hususida fikr-mulohazalar bildirilgan.