TILSHUNOSLIK SOHASIDA OLIB BORILGAN TADQIQOTLAR, ULARNING SAMARASI VA YECHILISHI KERAK BO'LGAN MUAMMOLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14621136 - Sunatillayeva, E’zoza (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur maqolada tilshunoslik sohasida olib borilgan tadqiqotlar va ularning foydalari to‘g‘risida so‘z yuritiladi. Hali hanuz o‘z yechimini topmagan va hal qilinishi kerak bo‘lgan masalalar asoslab beriladi.