"YASHIL IQTISODIYOTNI" RIVOJLANTIRISHDA TIKLANADIGAN ENERGIYA MANBALARINING O'RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14631129 - Abdurahmonova , Mahliyo (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu tezisda yashil iqtisodiyot kursining predmeti va vazifalari, barqaror rivojlanishni ta’minlashda yashil iqtisodiyotning o‘rni haqida yoritib berilgan. Ushbu tezisda muallif tomonidan yashil iqtisodiyot konsepsiyasining mohiyati va rivojlanish bosqichlari, yashil iqtisodiyotni rivojlantirish yo‘nalishlari iqtisodiy tahlil asosida o‘rganib tegishli xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.