O'ZBEKISTONDA YURITILAYOTGAN BANK KREDIT SIYOSATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14547415 - Mansurov , Shahzod (International scientific and practical conference, 2024)
O‘zbekistonda bank kredit siyosati mamlakatning iqtisodiy barqarorligini saqlash, korxonalarni rivojlantirish va aholining moliyaviy ehtiyojlarini qondirishga xizmat qilmoqda. Shuningdek, davlat va banklar kichik va o‘rta biznesni qo‘llab-quvvatlash, ularning moliyaviy imkoniyatlarini kengaytirish orqali iqtisodiy o‘sishga hissa qo‘shmoqda.