YANGI O'ZBEKISTON IQTISODIYOTINI RIVOJLANTIRISH JARAYONIDA YOSHLAR ISHTIROKINI KENGAYTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14547433 - Mustafaqulova , Feruza (International scientific and practical conference, 2024)
Yangi O‘zbekiston iqtisodiyotini rivojlantirish jarayonida yoshlarning ishtirokini kengaytirish muhim masalalardan biridir. Yoshlar iqtisodiyotni rivojlantirishda asosiy kuch va yangi g‘oyalar manbai bo‘lib, ularning faol ishtiroki mamlakatning barqaror va samarali rivojlanishiga xizmat qiladi. Yoshlarning iqtisodiy taraqqiyotga qo‘shgan hissasini kengaytirish uchun amalga oshirilishi mumkin bo‘lgan ba'zi chora-tadbirlar kurib chiqilgan.