IQTISODIY O'SISH TO'G'RISIDA TURLI NAZRIY QARASHLAR EVALUTSIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14550430 - Tirkashev , Ulug‘bek (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur maqolada iqtisodiy o‘sishning turli nazariy yondoshuvlari tahlil qilinadi. Iqtisodiy o‘sishning klassik, neoklassik, Endogen o‘sish nazariyasi kabi turli nazariyalar orqali izohlanishi ko‘rib chiqiladi. Maqola iqtisodiy o‘sishning murakkabligini va har bir nazariyaning o‘ziga xos yondoshuvlarini taqdim etadi.