RAQOBATNING TURLI MODELLARIDA NARXNING SHAKLLANISH XUSUSIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14553886 - Raxmonova , Shahnoza (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu mavzuda raqobatning mohiyati, shakllari va usullari, resurslarni etkazib beruvchilar va iste’molchilar o‘rtasidagi raqobat, raqobatga ta’sir qiluvchi omillar jumladan, narx va uning turlari, narxni shakllanishida raqobatning roli va O‘zbekistonda raqobatchilikning rivojlanish jarayonlari bilan tanishamiz.