BARQAROR RIVOJLANISHNI TA'MINLASHDA YASHIL IQTISODIYOTNING O'RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14553963 - Rajabov , Sanjarbek (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunning dolzarb muammolaridan biri hisoblangan atrof-muhitga shuningdek tabiatimizga ta’sir ko’rsatayotgan noodil xatti-xarakatlarning kelajak avlodga katta xavf keltirishi mumkinligi to’g’risida so’z yuritiladi. Shu sababdan ham, bugungi kunda tabiatimizni muhofaza qilish muhim ahamiyatga ega.