HUDUDLARNING INNOVATSION IQTISODIYOTINI RIVOJLANISH OMILLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14557061 - Kattabekova , Nargiza (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu ilmiy maqola hududlarning innovatsion iqtisodiyotini rivojlantirish omillarini o‘rganadi. Innovatsion iqtisodiyot, raqobatbardoshlikni oshirish va iqtisodiy o‘sishni ta’minlashda muhim rol o‘ynaydi. Maqolada hududlarda innovatsiyalarni joriy etish uchun zarur sharoitlar, investitsiya muhitining yaxshilanishi, ta’lim va tadqiqotning roli hamda davlat siyosatining ta’siri tahlil qilinadi. Innovatsion rivojlanishni rag‘batlantirish uchun tavsiyalar beriladi va hududlarning iqtisodiy barqarorligini ta’minlash yo‘llari ko‘rsatiladi.