MUTAXASSIS TAYYORLOVCHI MUASSASALAR UCHUN PENSIYA TA'MINOTI TIZIMINI TAHLIL QILISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14637156 - Qung‘iratov , Jahongir (International scientific and practical conference, 2025)
Mutaxassis tayyorlovchi muassasalarda ishlovchi xodimlarning pensiya ta’minoti tizimi, mamlakatning kelajagi uchun muhim ahamiyatga ega bo‘lgan kadrlarni tayyorlashda muhim rol o‘ynaydi. Ushbu tizimning samaradorligi xodimlarning motivatsiyasini oshirish, kadrlar etishmovchiligining oldini olish va mamlakatning ta’lim tizimining barqarorligini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega.