ODAM VA ODAMNING PAYDO BO'LISHI HAQIDAGI DINIY QARASHLAR EVOLUTSIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14752515 - Mallayeva , E’tiborxon; Mulloboeva , Dilfuza (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada odam va odamning paydo bo‘lishi haqidagi diniy qarashlar evolutsiyasi, olam va odamning vujudga kelishi haqida olimlarning fekrlari, mifologik dunyoqarashga asoslangan dinlarning dastlabki unsurlari, olam va odamning vujudga kelishi haqida Qur’oni Karimda keltirilgan bir qator ma’lumotlar keltirilganligi to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.