TA'MINOT ZANJIRLARINI BOSHQARISHDA BULUTLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14903835 - Raxmonov , Asadbek (International scientific and practical conference, 2025)
Hozirgi globallashgan va raqamlashtirilgan dunyoda ta'minot zanjirini samarali boshqarish har qanday biznes uchun muhim ahamiyat kasb etadi. Axborot texnologiyalarining rivojlanishi natijasida bulutli texnologiyalar (Cloud Computing) ta’minot zanjirlarini boshqarishda muhim o‘rin egallay boshladi. Ushbu maqolada bulutli texnologiyalarning ta’minot zanjirlarini boshqarishda qanday afzalliklar berishi tahlil qilinadi.