KICHIK KORXONALARDA MOLIYAVIY BOSHQARUV SUBYEKTLARI VA ULARNING VAZIFALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14910145 - Umarova , Mohira (International scientific and practical conference, 2025)
Kichik korxonalar har qanday iqtisodiyotning muhim tarkibiy qismi hisoblanadi. Ushbu korxonalar samarali faoliyat yuritishi uchun moliyaviy boshqaruv tizimi yaxshi yo‘lga qo‘yilishi kerak. Moliyaviy boshqaruv subyektlari ushbu tizimning ajralmas qismi bo‘lib, ular korxonaning barqarorligi va rivojlanishini ta’minlaydi. Ushbu maqolada kichik korxonalarda moliyaviy boshqaruv subyektlari va ularning asosiy vazifalari ko‘rib chiqiladi.