TA'MINOT ZANJIRIDA JUSTIN TIME STRATEGIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14915727 - Abdurahmanov , Shahriyor (International scientific and practical conference, 2025)
Zamonaviy biznes muhitida ta’minot zanjiri samaradorligini oshirish muhim ahamiyat kasb etadi. Just-in-Time (JIT) strategiyasi korxonalarga ortiqcha zahiralardan voz kechib, talabga asoslangan ishlab chiqarish tizimini shakllantirish imkonini beradi. Ushbu maqolada JIT strategiyasining mohiyati, afzalliklari va uning ta’minot zanjiridagi roli tahlil qilinadi.