IQTISODIYOTDA TEXNOLOGIK VA TARMOQ TARKIBIY O'ZGARISHLARNI AMALGA OSHIRISH MASALALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15494162 - Xaydarov , Xayrulla (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu tezisda iqtisodiyotning sanoat ishlab chiqarishida tarkibiy o‘zgarishlarning texnologik va tarmoq usullarini joriy etish masalalari yoritilgan.