MAKTABGACHA TAʼLIM YOSHIDAGI BOLALARNI TAʼLIM TARBIYASI PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA: https://doi.org/10.5281/zenodo.15117503 - Toirova , Ruxsora (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim yoshidagi bolalarni taʼlim-tarbiyasi -pedagogik muammo sifatlari yoritgan. Hamda ular haqida takliflar va maktabgacha yoshdagi bolalarda ta’lim-tarbiya jarayonini samarali tashkil etish usullari haqida ham fikrlar yoritilgan.