TA'MINOT ZANJIRIDA VMI LOGISTIKA TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISHNI AFZALLIKLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15208619 - Mirzayev , Dadajon (International scientific and practical conference, 2025)
Annotatsiya Ta’minot zanjiri ko‘plab sanoat tarmoqlarining asosini tashkil etadi, bu esa tovarlar va xizmatlarning xom ashyo etkazib beruvchilardan yakuniy iste'molchilarga uzluksiz oqib borishini ta’minlaydi. Ta’minot zanjirida samarali boshqaruv operatsion samaradorlikka erishish, xarajatlarni kamaytirish va mijozlar ehtiyojini qondirish uchun juda muhimdir. Ushbu maqola ta’minot zanjirida boshqaruvni tashkil etishning asosiy tamoyillari va strategiyalarini o‘rganadi.