TA'MINOT ZANJIRIDA ATROF-MUHITNI MUHOFAZA QILISH BO'YICHA FOYDALANISH STRATEGIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15239381 - Mirkamolov , Mirsardor (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada yaxshi ishlab chiqilgan va amalga oshirilgan ta’minot zanjiri strategiyasi ta’minot zanjirini samarali boshqarishning asosidir. Bu kompaniyalarga xarajatlarni optimallashtirish, xavflarni kamaytirish, mahsulot sifatini ta’minlash va dinamik global bozorda tezkorlikni saqlash imkonini beradi. Muvaffaqiyatli strategiyalar kuchli yetkazib beruvchi munosabatlariga, xavflarni ehtiyotkorlik bilan boshqarishga, barqarorlikka va texnologiyadan strategik foydalanishga asoslanadi.