CPFR TEXNALOGIYASI FOYDALANISHNI AFZALLIKLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15255457 - Xodjayeva , Risolatxon (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’minot zanjiri boshqaruvida keng qoʻllanilayotgan CPFR (Collaborative Planning, Forecasting and Replenishment – Hamkorlikda rejalashtirish, prognozlash va zaxiralarni toʻldirish) texnologiyasining mohiyati, foydalanishdagi ustunliklari va iqtisodiy samaradorligi yoritilgan. CPFR ta’minot zanjiri bo‘yicha hamkorlikni kuchaytirish orqali biznes jarayonlarining samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.