КИЧИК БИЗНЕС ВА ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИДА ИНВЕСТИЦИЯЛАР ҲИСОБИНИ ЮРИТИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ: https://doi.org/10.5281/zenodo.15698119 - Юлдашев , Элдор (International scientific and practical conference, 2025)
Ушбу мақолада миллий иқтисодиётда таркибий ўзгаришларни чуқурлаштириш шароитида кичик бизнес корхоналари фаолиятида инвестициялар ҳисобини юритишнинг методологик ва амалий жиҳатлари тадқиқ қилинган ва уни такомиллаштиришга қаратилган илмий таклифлар ишлаб чиқилган.