“Oliy ta'lim muassasalarida ta'lim sifati va samaradorligini oshirish istiqbollari” mavzusidagi respublika ilmiy-amaliy konferensiya: https://doi.org/10.5281/zenodo.15095448 - Tursunov , Bekmukhammad (International scientific and practical conference, 2025)
Ilmiy-amaliy konferensiya materillari to‘plamiga oliy oʻquv yurtlari professor-oʻqituvchilari, mustaqil izlanuvchilar, doktorant va tayanch doktorantlar, magistratura va bakalavr ta'lim yoʻnalishi talabalarining oliy ta'lim muassasalarida ta'lim sifati va samaradorligini oshirishning nazariy-uslubiy asoslarini tizimlashtirish, ta'lim sifatini oshirishga yoʻnaltirilgan kadrlar siyosatini tashkiliy tizimi bilan bog‘liq mavjud muammolarni aniqlash, ta'lim samaradorligini oshirishning raqamli transformasiyasini amalga oshirish, ta'limda kreativ yondashuvlar asosida ta'lim samaradorligini oshirish, ta'limning sifati va tarbiyaviy ahamiyatini oshirishga yoʻnaltirilgan ta'lim texnologiyalaridan foydalanishni takomillashtirish yo‘llariga doir ilmiy maqola va tezislar kiritilingan.Ushbu nashrda keltirilgan barcha ma'lumotlar mualliflarga tegishli boʻlib, tanqidiy fikr-mulohazalarga mualliflarning oʻzlari mas'uldirlar.