DORIVOR LYCIUM RUTHENICUM MURR TARKIBIDAGI BIOLOGIK FAOL MODDALARNING AHAMIYATI.: https://doi.org/10.5281/zenodo.15240287 - Safarova, D.M.; Axanbayev, Sh.U.; Ismailov , Z.F. (International scientific and practical conference, 2025)
Lycium ruthenicum Murr o‘simligi tarkida uchrovchi biologik faol moddalar; flavonoidlar, polisaxaridlar va alkaloidlar o‘simlik mevalari va barglarida uchraydigan antosiyaninlarning antibakterial, farmakologik va biologik xususiyatlar bayon qilingan.