ALSGEYMER KASALLIGINING MOLEKULYAR MEXANIZMLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15241328 - Bosimova , M.Sh.; Qo’ziboyeva , S.T.; O‘ralov , A.I. (International scientific and practical conference, 2025)
Maqolada Altsgeymer kasalligining yangi "genomikasi" sohasidagi so'nggi yutuqlarni, shuningdek, genetik bilimlarga asoslangan Altsgeymer kasalligi diagnostikasi va terapiyasini rivojlantirish bo'yicha tadqiqot istiqbollari haqida so’z yuritilgan.