SAKSOVUL (HALOXYLON) O'SIMLIGINING POYASIDAN UREAZA FAOLLIGI YUQORI BO'LGAN ENDOFIT BAKTERIYALAR AJRATISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15321559 - Umruzoqov , A.A (International scientific and practical conference, 2025)
Ureaza- amidaz gruppasiga kiruvchi gidrolitik ferment hisoblanib, ureaza azot va uglerod bilan birikkan amid birikmalar, masalan karbamidni gidroliz qiluvchi fermentdir.