ҚУРИТИЛГАН МЕВАЛАР МИКРОБИОМИДА МИКОТОКСИН ҲОСИЛ ҚИЛУВЧИ МИКРОМИЦЕТЛАРНИ АНИҚЛАШ: https://doi.org/10.5281/zenodo.15321661 - Тураева , Б.И; Қутлиева , Г.Ж; Камолова , Ҳ.Ф; Махкамов , А.М (International scientific and practical conference, 2025)
Ушбу тадқиқотда қуритилган “Оқ кишмиш”да (майиз) микробиоми микробиологик тадқиқ қилинган. Aspergillus, Fusarium ва Uncinula авлодига мансуб микромицетлар доминантлик қилганлиги аниқланган.