IN-SILICO DASTURIY TA'MINOTIDAN FOYDALANGAN HOLDA KOMPYUTERDA VIRTUAL MUHIT YARATISH ORQALI JARAYONLAR MODELINI YARATISH TEXNOLOGIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15321739 - Choriyeva , S.F; Murodova, S.S (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada in silico sharoitida metabolik muhandislik va oqsillarni ifodalash tizimlaridagi so'nggi yutuqlarni, shuningdek, In siliconing metabolizmi Bacillus subtilisning sanoat, qishloq xo'jaligi va biomaterial qo'llanilishini ko'rib chiqilgan.