PLASTIK CHIQINDILARNI QAYTA ISHLASHNING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15331510 - Qoʻziboyeva , S.T; Tugalboyev , M.Z; Soatov , B (International scientific and practical conference, 2025)
An’anaviy biologik parchalanmaydigan plastik chiqindilarni tozalash texnologiyalari qiyinchiliklarga duch keladigan va NPW muammolarini samarali hal qila olmaydigan poligon va yoqishni o‘z ichiga oladi.