TUPROQ MIKROBBIOTEXNOLOGIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15352359 - Jamolova , R.J; Mamatkulova , I.E (International scientific and practical conference, 2025)
Tuproq unumdorligini oshirishda mikroorganizmlarning rolini o‘rganishga bag‘ishlangan. Mikroorganizmlar tuproqning biologik jarayonlarini boshqarishda muhim ahamiyatga ega. Ularning faolligini oshirish qishloq xo‘jalik ekinlari hosildorligini yaxshilaydi.