JASALMA USILDA ANA PALHÁRRE JETISTIRIW: https://doi.org/10.5281/zenodo.15358070 - Tleumuratov, A.K.; Zirapova, U.A. (International scientific and practical conference, 2025)
Bul maqalada palhárre jasalma túrde ana palhárre jetistiriw jolları hám olardı asrap abaylaw, olardı azıqlandırıw, uyadaǵı temperaturanı qadaǵalaw jumısları berilgen.