МАҲАЛИЙ ҚОРАМОЛЛАРНИ ГЎШТ МАҲСУЛДОРЛИГИНИ ОШИРИШДА ГЎШТ ЙЎНАЛИШИДАГИ ҚОРАМОЛ ЗОТЛИ БУҚАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359491 - Маматов, Х.А.; Нурумбетова, А.; Убайдуллава, Г. (International scientific and practical conference, 2025)
Республикамиз иқтисодиётини барқарор ривожлантиришда қишлоқ хўжалигини муҳим соҳаларидан бири ҳисобланган чорвачиликда озуқа базасини мустаҳкамлаш, тўла қийматли озиқлантириш, селекция-наслчилик ишлари, дунёдаги илғор тажрибалар ва замонавий технологиялар ҳамда илм-фан ютуқларини амалиётга жорий қилиш орқали чорвачиликда иқтисодий самарадорликни ва уларни рақобатбардошлигини оширишда муҳим аҳамият касб этади.