PARRANDACHILIK OBEKTLARINI LOYIHALASHDA VETERINARIYA-SANITARIYA QOIDALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359519 - Mamatov, X.A.; Bazarbaeva, G.; Jumanazarova, G. (International scientific and practical conference, 2025)
Maqolada, parrandachilikda veterinariya-sanitariya qoidalari, tuxum sifatini baholashda vazni, shakli tuxumning tashqi ko‘rinishini ko‘zdan kechirishda uning shakli va po‘chog‘ining holatiga ahamiyat berilgan. “Universal-55” va Xitoy “HB-22528” inkubatoriyalari haqida ma’lumotlar keltirilgan.