LIMUZIN ZOTLI QORAMOLLARNING GO'SHT MAHSULDORLIGI VA YETISHTIRISH IMKONIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359539 - Dosmuxamedova, M.X.; Kojambergenova, K.K. (International scientific and practical conference, 2025)
Chorvachilikni jadal suratlar bilan rivojlantirish, xalqimizni arzon va sifatli chorvachilik mahsulotlari bilan ta’minlash, ayniqsa, qishloq joylarida istiqomat qilayotgan aholining sifatli oziq-ovqat bilan taminlash muhim o‘rin tutadi. Limuzin zotli buzoqlarning o‘sishi, rivojlanishi bo‘yicha ilmiy tadqiqotlar amalga oshirish davomida oziqlantirish, optimal sharoitida parvarishlash dolzarb hisoblanadi.