C. DROMEDARIES VA C. BACTRIANUS TUYALARINING KELIB CHIQISHI VA MAHSULDORLIGINING SHAKLLANISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359563 - Ko‘charov , S.Y.; Turganbaev , R.U. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Camelus bactrianus va Camelus dromedarius tuyalarining kelib chiqishi to‘g‘risida olib borilgan tadqiqot ishlarining tahlili, mahsuldorligining shakllanishi, Camelus bactrianus va Camelus bactrianus tuyalarini chatishtirishdan olingan avlodlarning xususiyatlar borasida ma’lumotlar berilgan.